0625007958 info@c-moi.nl

OVER MIJ

Ik ben Anne Claire van der Lugt, freelance projectmanager communicatie en marketing, eventmanager, grafisch vormgever en coach. Veelzijdig, omdat ik daar gelukkig van wordt. 

Leven en werken doe ik volgens de waardes; verantwoordelijkheid, focus en helderheid. Dit om het maximale uit mijzelf en mijn opdracht te halen. Als ik dit niet doe dan behaal ik mijn doelen niet en dat is zonde. Ik leef maar één keer, dus ik haal er het liefst alles uit wat er in zit. Voor mij is het belangrijk dat mijn omgeving deze waardes begrijpt en net als ik open en integer is. Bij een samenwerking vind ik het van belang om voor de start van een project waardes met elkaar af te spreken die voor iedereen belangrijk zijn. Het gedurende het project blijven uitspreken van verwachtingen, naar elkaar luisteren en het altijd kijken naar de oplossing vormen hierbij ook onderdelen die niet mogen ontbreken. Daarnaast ben ik gek op reizen, sport ik veel, zoek ik de gezelligheid met vrienden op en volg ik altijd wel een opleiding of training om mijzelf te blijven ontwikkelen. En dit alles het liefst met een beetje humor, want ik lach graag. 

Anne Claire is naast een gezellige collega vooral een hardwerkende en flexibele collega, die veel verstand heeft van het promoten van events. Ze heeft een hands on mentaliteit en is altijd positief gesteld. Ik vond het dan ook leuk om met haar samen de PR activiteiten voor de 11strandentocht te organiseren.

Vivianne van Hövell

Communicatieadviseur ambassadeurs & events, Hartstichting

MEER WETEN OVER MIJ?

Print Friendly, PDF & Email