0625007958 info@c-moi.nl

Privacyverklaring C-MOI

Op deze pagina vind je de privacyverklaring van C-MOI. Wij willen je zo helder mogelijk meegeven hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens.

C-MOI, gevestigd aan Van Tuyll van Serooskerkenweg 49-3, 1076 JC Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Van Tuyll van Serooskerkenweg 49-3
1076 JC Amsterdam
06 – 250 079 58
www.c-moi.nl

Anne Claire van der Lugt is de Functionaris Gegevensbescherming van C-MOI. Zij is te bereiken via info@c-moi.nl

Privacy

Privacy is een groot goed. Wij nemen privacy dan ook serieus. Mindfulminds verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van de website, trainingen en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Persoonsgegevens

C-MOI verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons hebt verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat de specifieke website onderdeel is van een advertentienetwerk)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

Waarom wij jouw gegevens verwerken?

C-MOI verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen om zo onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je gedrag op de website te kunnen analyseren om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

C-MOI bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld.

Wij werken met onder andere Google Analytics voor het analyseren van het surfgedrag op onze website.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

C-MOI bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van jouw persoonsgegevens

Mindfulminds deelt de haar bekende persoonsgegevens op geen enkele wijze met derde partijen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

C-MOI gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. C-MOI gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Wil je geen cookies?

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensverwerking of heb je andere vragen/opmerkingen hierover, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@c-moi.nl

C-MOI  wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

C-MOI neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@c-moi.nl.

Print Friendly, PDF & Email